Blikschade repareren?

Heeft uw auto blikschade opgelopen zoals kleine deukjes? Blikschade is een veelvoorkomende schade aan uw auto en snel gemaakt als u bijvoorbeeld een paaltje raakt tijdens het inparkeren, of het portier openslaat tegen een muur of een andere auto. Doorrijden met blikschade is niet wenselijk, omdat dit extra schade oplevert, zoals corrosie.

Blikschade repareren in Hengelo door Kalter Schade Service

Kalter Schade Service helpt u graag bij het herstellen van uw blikschade, zodat u weer schadevrij kunt rijden. Kalter Schade Service onderscheidt zich door een slimme middenweg tussen spotrepair en traditioneel schadeherstel. Dit betekent dat u kunt rekenen op de technische kwaliteit en langere garantie van traditioneel schadeherstel, terwijl we uw blikschade wel snel en goedkoop repareren zoals u dat mag verwachten bij spotrepair! 

Direct contact opnemen

De kosten voor het repareren van blikschade zijn afhankelijk van de ernst van de schade. Bij Kalter Schade Service bent u echter altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over blikschadeherstel? Neem dan contact op via onze contactpagina of door te bellen naar 06 309 483 99. Wilt u liever persoonlijk langskomen in Hengelo? Ook dat is mogelijk. Bel van tevoren voor een afspraak, dan zorgen we dat we klaar voor u staan. Wij helpen u graag aan een auto, die eruitziet als nieuw!

Vul uw eigen inhoud in.