Bumper repareren?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Helaas weten uw bumpers dit hoekje vaak sneller te vinden, aangezien de bumpers de uiterste buitenkant van uw auto vormen. Daarom is bumperschade één van de meest voorkomende soorten schade aan auto’s. Bumperschade kan bijvoorbeeld al veroorzaakt worden door een opspringend steentje of een paaltje dat over het hoofd wordt gezien. Daarnaast kan verkeerd inparkeren voor flink wat schade zorgen, en dat hoeft niet eens uw eigen schuld te zijn. In feite maakt het niet uit wiens schuld het is, schade aan uw voor- of achterbumper is erg vervelend en kan zelfs tot onveilige situaties leiden. 

Schadeherstel Hengelo door Kalter Schade Service

Kalter Schade Service helpt u graag bij het herstellen van uw bumpers, zodat u weer veilig de weg op kunt. Als een bumper gescheurd of ingedeukt is, hoeft deze niet direct vervangen te worden: in de meeste gevallen is herstellen gewoon mogelijk. Kalter Schade Service onderscheidt zich door een slimme middenweg tussen spotrepair en traditioneel schadeherstel. Dit betekent dat u kunt rekenen op de technische kwaliteit en langere garantie van traditioneel schadeherstel, terwijl we uw bumper wel snel en goedkoop repareren zoals u dat mag verwachten bij spotrepair! 

Direct contact opnemen

De kosten van bumperherstel zijn afhankelijk van de ernst van de schade. Bij Kalter Schade Service bent u echter altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u meer weten over schadeherstel van uw bumper? Neem dan contact op via onze contactpagina of door te bellen naar 06 309 483 99. Wilt u liever persoonlijk langskomen in Hengelo? Ook dat is mogelijk. Bel van tevoren voor een afspraak, dan zorgen we dat we klaar voor u staan. Wij helpen u graag aan een bumper die eruitziet als nieuw!

Vul uw eigen inhoud in.