Interieur Repareren?

Niet alleen de buitenkant van een auto blijkt vaak kwetsbaar en schadegevoelig, ook de binnenkant en het interieur kunnen flinke schade oplopen. Dat is zonde: u brengt immers het grootste deel van uw tijd door in uw auto, waardoor een mooi interieur veel waard is. Heeft het interieur van uw auto schade opgelopen en wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen? Kalter Schade Service Hengelo staat voor u klaar en zorgt ervoor dat uw interieurschade binnen 24 uur wordt opgelost.

Diverse soorten interieurschade

Eén van de meest voorkomende beschadigingen bij het interieur van een auto is schade aan de bekleding. De bekleding van een auto kan simpelweg slijten bij veel gebruik ervan, maar de kleinste ongelukjes kunnen ook leiden tot schade in de vorm van brandgaten, scheuren of vlekken. Of het nu om stof of leer gaat, Kalter Schade Service helpt u graag bij het herstellen van schade aan uw autobekleding.

Het dashboard hoort uiteraard ook bij het interieur van een auto, en is tevens een onderdeel dat vaak onverhoopt schade oploopt. Denk hierbij aan montagegaten van navigatie- of handsfree-systemen, maar ook diefstal van uw autoradio of ongelukken kunnen voor interieurschade zorgen. 

Een interieur als nieuw

De missie van Kalter Schade Service is om uw interieur zo snel en goedkoop mogelijk te herstellen, met kwaliteit die ervoor zorgt dat u weer vol trots meerijders kunt verwelkomen in uw voertuig. Heeft u schade aan het interieur van uw auto? Is de bekleding helemaal versleten of is uw dashboard beschadigd? Neem gerust contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Bezoek onze contactpagina of bel naar 06 309 483 99. U kunt uiteraard ook langskomen. Laat dit dan van tevoren even weten, zodat we klaar voor u staan.

Vul uw eigen inhoud in.