Lakschade herstellen?

Lakschade is een veelvoorkomende vorm van schade, omdat de buitenkant van uw auto nu eenmaal als eerst wordt geraakt bij ongelukjes. Hierbij kunt u denken aan onhandig geplaatste paaltjes of opspringende steentjes, maar helaas kan het ook voorkomen dat u simpelweg niet weet wat de oorzaak van de schade is. Helaas komt het meer dan eens voor dat de dader onvindbaar is en dan blijft de eigenaar van de auto met lakschade en onvoorziene kosten achter. 

Uw schadespecialist in Hengelo voor lakschade

Kalter Schade Service uit Hengelo is gespecialiseerd in klein schadeherstel van uw auto en kan lakschade snel en efficiënt verhelpen. Naast bovengenoemde oorzaken speelt het onvoorspelbare Nederlandse weer ook mee. Een strakke lucht kan plots plaatsmaken voor flinke hagelstenen, die de lak van uw auto kunnen beschadigen. Kalter Schade Service begrijpt als geen ander dat lakschade erg vervelend kan zijn en dat het belangrijk is dat dit snel wordt hersteld.

‘Littekens’ die een auto overhoudt aan lakschade kunnen gaan roesten. Een auto kan dan in waarde dalen, en dat wilt u als eigenaar natuurlijk voorkomen. Kalter Schade Service helpt u graag bij het tijdig herstellen van lakschade. Dit gebeurt door middel van een slimme middenweg tussen spotrepair en traditioneel schadeherstel. U profiteert van de technische kwaliteit en lange garantie van traditioneel schadeherstel in combinatie met de snelheid en lage kosten van spotrepair.

In contact met Kalter Schade Service

De kosten van lakschade zijn afhankelijk van de diepte van de kras en de ernst van de schade. Heeft uw auto lakschade opgelopen en bent u geïnteresseerd in wat Kalter Schade Service voor u kan betekenen? Neem dan contact op: wij informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt uiteraard ook langskomen voor een persoonlijk gesprek omtrent de mogelijkheden voor herstel van lakschade.

Vul uw eigen inhoud in.