Over Kalter

Kalter Schade Service is gespecialiseerd in het herstellen van kleine schade aan uw auto. Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar gelukkig is de schade niet altijd even groot en opvallend. Kalter Schade Service vindt echter dat ook kleine schade zo snel mogelijk met hoge kwaliteit hersteld moet kunnen worden. Als slechts een klein gedeelte van uw auto beschadigd wordt en kleine schade oploopt, bent u bij Kalter Schade Service aan het juiste adres. Wij helpen u graag zo snel mogelijk weer als nieuw de weg op, door zelfs de kleinste schades efficiƫnt aan te pakken.

Een effectief duo: spotrepair en traditioneel schadeherstel

Dit doet Kalter Schade Service door middel van een slimme middenweg tussen spotrepair en traditioneel schadeherstel. We werken met de opbouw van spotrepair en focussen op de kleine lokale schade aan uw auto. Dit gebeurt middels traditionele lak, waardoor de kwaliteit en technische meerwaarde van traditioneel schadeherstel worden gegarandeerd. Op spotrepair zit gewoonlijk minder garantie, maar Kalter Schade Service hanteert een lange garantie van 4 jaar.

Kalter Schade Service vindt dat u recht heeft op goedkope en snelle service. Daarom helpen wij u graag op een persoonlijke en professionele manier van kleine schade af. U profiteert van een 24-uursservice, wat betekent dat u uw auto binnen 24 uur alweer kunt ophalen. Zo hoeft u uw trouwe vierwieler niet lang te missen en bent u zonder veel hinder eenvoudig van uw kleine schade af. 

kalter-klein-schade-herstel-hengelo

Klein schadeherstel op maat

Heeft uw auto kleine schade opgelopen en wilt u daar zo snel en goedkoop mogelijk van af, met de zekerheid van goede kwaliteit? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina, bel 06 309 483 99 of kom langs in Hengelo. Geef ons gerust een seintje: we staan voor u klaar!

Vul uw eigen inhoud in.